Terapiastudio Resonance

Fysioterapia

Kaipaatko apua liikkuvuutesi parantamiseen ja tasapainon palauttamiseen? Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat liikkuminen, toimintakyky ja terveyden edistäminen. Fysioterapia on tärkeää toimintakyvyn kohentamiseksi myös neurologisissa sairauksissa ja vammoissa. TerapiaStudio Resonancen fysioterapiapalvelut ovat sinua varten, joka tarvitset apua ja tukea tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntoutuksessa. Fysioterapeutti asettaa yhdessä sinun kanssasi tavoitteeksi hyvinvointisi, toimintakykysi tai liikkumisesi parantamisen.

Mitä?

Fysioterapeutti on kuntoutusalan asiantuntija ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka tutkii, arvioi ja suunnittelee hoidon sinun arkeen ja mahdollisuuksiin sopivaksi. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapiassa olennaisessa roolissa on myös asiakkaan oma aktiivisuus, joka täydentää ja tukee fysioterapeuttista hoitoa. Ohjattujen kotiharjoitteiden avulla pyritään mm. löytämään itsehoitokeinoja kipujen/oireiden helpottamiseen ja oireiden uusiutumisen ennaltaehkäisyyn.

Fysioterapia tarjoaa ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia palveluita sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti, joko vastaanotolla, etäkuntoutuksena tai kotikuntoutuksena.

Sinulle, jolla

… on kipua, särkyä, jomotusta, pakotusta

… on kireyttä tai voimattomuutta

… on muuta oirekuvaa, joka rajoittaa tekemistä.

Fysioterapeutin vastaanotolle voit tulla ilman lääkärin lähetettä. Halutessasi voit kysyä asiantuntijan arviota ja neuvoja omaan hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.