Terapiastudio Resonance

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkokauppatuotteet tilataan terapiastudioresonance.fi-verkkokaupasta osoitteessa terapiastudioresonance.fi. Myyjänä ja toimii TerapiaStudio Resonance (y-tunnus 1761723-4). Verkkokauppatuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili terapiastudioresonance.fi -palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokauppaan. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus tuotteen tilaamiseen ja käymiseen.

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, joka sisältää viestin tilauksen vastaanottamisesta ja yhteydenoton 24h sisällä. Mikäli asiakas ei tätä saa sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi pyytää ostotietojen uusintalähetystä osoitteesta mirka@terapiastudioresonance.fi.

Maksutavat

Palvelun maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkopankkimaksut ja mobiilimaksut. Maksun välittäjänä toimii Paytrail, eikä palveluntarjoaja saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen mirka@terapiastudioresonance.fi.

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita terapiastudioresonance.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.