Terapiastudio Resonance

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

72,00 135,00 

Neuropsykiatrisessa valmennuksessa tavoitteet ja aikataulu sovitaan yhdessä sinun kanssa ja menetelmät valitaan yksilöllisesti sinun tavoitteen ja tarpeiden mukaisesti. Nepsyvalmennuksen avulla saat konkreettisia työkaluja ja ohjeita, joita voit soveltaa käytäntöön päivittäisessä elämässäsi. Olipa kyse sitten aikataulujen hallinnasta, tehtävien priorisoinnista tai stressinhallinnasta, nepsy-valmennus auttaa sinua kehittämään taitojasi ja löytämään ratkaisuja arjen pulmiisi.

Älä enää taistele arjen kiireiden ja kaaoksen kanssa – ota ohjat omiin käsiisi ja valitse ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus.

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan ratkaisukeskeiseen neuropsykiatriseen valmennukseen! Valmennuksen avulla voit oppia tehokkaita keinoja hallita arjen haasteita omassa ympäristössäsi. Tämä ainutlaatuinen valmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada keinoja ajanhallintaan, kaaoksen hallintaan ja vahvuuksiesi tunnistamiseen.

Neuropsykiatrisen valmennuksen kohderyhmä on laaja ja käsittää monipuolisen kirjon erilaisia neurologisia erityisvaikeuksia ja niiden liitännäisoireita omaavia henkilöitä. Valmennuksen avulla lapsi, nuori tai aikuinen, jolla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia tai niiden kaltaisia oireita voi saada tukea toiminnan ohjauksen, sosiaalisten- tai vuorovaikutustaitojen parantamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa tukea esimerkiksi itsestään huolehtimisessa, oppimistaidoissa, kodin järjestyksen ylläpidossa ja raha-asioissa tai ihmissuhteissa. Valmennuksen kesto on 3-10 kertaa 45-90 minuuttia, riippuen haasteesta ja lähtökohdista.

Sinun motivaatiosi vaikuttaa valmennuksen tuloksiin ja usein motivaation vahvistaminen on osa valmennusprosessia.

Unohtumattomasta valmennuskokemuksesta vastaa kokenut ja ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka on erikoistunut neuropsykiatriseen kuntoutukseen. Valmennuksen aikana pääset työskentelemään yhdessä asiantuntijan kanssa, joka on sitoutunut auttamaan sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja löytämään ratkaisuja arjen haasteisiin. Aloita matkasi kohti tasapainoista ja hallittua arkea jo tänään! Valmennukseen voit tulla yksin tai perheenä.